Villaseñor Arreola, E., & Castillo Nechar, M. (2023). The critical-reflexive vision of gastronomic heritage as a sustainable tourist-cultural resource in native communities: The case of the ahuautle from Atenco, Mexico: La visión crítico-reflexiva del patrimonio gastronómico como un recurso turístico-cultural sostenible en comunidades originarias: el caso del ahuautle de Atenco, México.
Chicago Style CitationVillaseñor Arreola, Edith, and Marcelino Castillo Nechar. The Critical-reflexive Vision of Gastronomic Heritage As a Sustainable Tourist-cultural Resource in Native Communities: The Case of the Ahuautle From Atenco, Mexico: La Visión Crítico-reflexiva Del Patrimonio Gastronómico Como Un Recurso Turístico-cultural Sostenible En Comunidades Originarias: El Caso Del Ahuautle De Atenco, México. 2023.
MLA CitationVillaseñor Arreola, Edith, and Marcelino Castillo Nechar. The Critical-reflexive Vision of Gastronomic Heritage As a Sustainable Tourist-cultural Resource in Native Communities: The Case of the Ahuautle From Atenco, Mexico: La Visión Crítico-reflexiva Del Patrimonio Gastronómico Como Un Recurso Turístico-cultural Sostenible En Comunidades Originarias: El Caso Del Ahuautle De Atenco, México. 2023.