Utilización de aves de caza criadas en el Ecuador en cocina de vanguardia

 

Authors
Ruíz Freire, María Fernanda
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

After researching the use of game birds raised in Ecuador in avant-garde cuisine, my conclusion is that, with this research, you can make various dishes, with wild birds such as: duck, goose, quail and partridge. Also, it is concluded that it is very important to ensure the temperature, conservation, freezing and cooling of the birds. And that his temperature of cooking is optimal, and with it his meat does not dry out, and to be able to take advantage of all his flavor and his benefits that his meat contributes.
Después de investigar sobre la Utilización de Aves de caza criadas en el Ecuador en cocina de vanguardia, mi conclusión es que, con esta investigación, se puede realizar diversos platillos, con aves silvestres como es: el pato, ganso, codorniz y perdiz. También, se tiene como conclusión, que es muy importante procurar la temperatura, de conservación, congelación y refrigeración de las aves. Y que su temperatura de cocción sea optima, y con ello su carne no se reseque, y poder aprovechar todo su sabor y sus beneficios que aporta su carne.

Publication Year
2018
Language
spa
Topic
TÉCNICAS CULINARIAS
COCINA PROFESIONAL
AVES DE CAZA
Repository
Repositorio Universidad de las Américas
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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/9379
Rights
openAccess
License
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