Propuesta de creación de un deli-pastelería temática de panadería, repostería y bebidas, donde predominen los productos y las recetas típicas de la provincia de Imbabura

 

Authors
Lora Aguirre, Grace Estefanía
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

This project is a proposal of an approach focused on the dissemination of the cuisine of the Province of Imbabura in the capital city, considering the large number of Imbabureños inhabitants residing Quito. Before the project was performed, a statistical market research was made to consider the probability that the project will be viable, after which the target population was considered focusing on the highest population density thru age, gender and socioeconomic status in order to identify potential customers. Once given the target markets, analyses of the products that will be offered was made, considering those with the greatest popularity in the province of Imbabura, and then establish the existence of potential competitors as well as substitutes and complementary outputs of the project...
El presente proyecto surge como un planteamiento de una propuesta enfocada en la difusión de la gastronomía de la Provincia de Imbabura en la ciudad capital, considerando que en la ciudad de Quito viven aproximadamente 247.000 habitantes procedentes de la provincia de Imbabura. Previo a la realización del proyecto se realizó una investigación estadística del mercado para considerar la probabilidad de que el proyecto sea viable, luego de lo cual se determinó la población objetiva enfocándose en la mayor densidad poblacional por edad, sexo y nivel socioeconómico con la finalidad de determinar los potenciales clientes...

Publication Year
2014
Language
spa
Topic
ESTABLECIMIENTOS DE COMIDAS
PANADERÍAS
PASTELERÍAS
COCINA TRADICIONAL
IMBABURA-ECUADOR
Repository
Repositorio Universidad de las Américas
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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/3258
Rights
openAccess
License
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