Propuesta alimentaria para el bar del colegio “Sagrados Corazones de Rumipamba”

 

Authors
Chávez Salazar, Graciela Svetlana
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

The food given to the Bar of the School of Sacred Hearts Rumipamba arises from the need to implement quality products that are nutritious and budget available to students on campus. As there is an obvious lack of good eating habits, has plans to present an alternative in a "lunch box" variety, which are pleasing to the students and why not the same staff of the institution. Since there are few businesses dedicated to student food service, this proposal seeks to satisfy this market, covering the need for adequate nutrition through this product, in addition to meeting the government's commitment to improve the nutrition of our future leaders.
La propuesta alimentaria para el Bar del Colegio Sagrados Corazones de Rumipamba, surge de la necesidad de implementar productos de calidad, nutritivos y que estén al alcance presupuestario de los estudiantes del plantel .Al existir un desconocimiento evidente sobre los buenos hábitos alimenticios, se ha pensado presentar una alternativa diferente en un “box lunch” variado, que sean del agrado del alumnado y por qué no para el mismo personal de la Institución. Al existir pocos negocios dedicados al servicio de alimentación estudiantil, esta propuesta busca satisfacer este mercado, cubriendo la necesidad de una adecuada alimentación a través de este producto, además de cumplir con el compromiso del gobierno para mejorar la alimentación de nuestros futuros líderes.

Publication Year
2011
Language
spa
Topic
INDUSTRIA ALIMENTARIA
COLEGIO SAGRADOS CORAZONES DE RUMIPAMBA
Repository
Repositorio Universidad de las Américas
Get full text
http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/3649
Rights
openAccess
License
openAccess