Elaboración de queso mozzarella

 

Authors
Mena Alvarez, Alexandra Elizabeth
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

Dairy products made with milk, cultures and lactic ferments are derived, the cheese is a form of conservation of the most important components of milk such as casein and fat, which is obtained by the coagulation of milk. Mozzarella cheese is white milk, very tender texture smooth, bright and homogeneous consistency. It has a characteristic taste of fresh milk, slightly acid and high moisture content of 60%.
Son derivados lácteos productos elaborados a base de leche , cultivos y fermentos lácticos, el queso es una forma de conservación de los componentes más importantes de la leche como lo es la caseína y la materia grasa , que se obtiene por la coagulación de la leche. El queso mozzarella es de color blanco leche, de consitencia muy tierna de textura lisa, brillante y homogénea. Tiene un sabor característico a leche fresca ligeramente ácida y un altísimo contenido de humedad 60%.

Publication Year
2016
Language
spa
Topic
MOZZARELLA
MATERIA PRIMA
INDUSTRIA
CONTROL DE CALIDAD
Repository
Repositorio Universidad Estatal de Bolivar
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http://dspace.ueb.edu.ec/handle/123456789/1407
Rights
openAccess
License