Centro de acopio y exportación de carne de cuy para ecuatorianos radicados en Estados Unidos Nueva Jersey

 

Authors
Riera Castillo, Diana Alexandra
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

This project is based on an order that will facilitate the understanding of the chapters structured in this way the reading will be streamlined and understandable. Chapter I is made a comprehensive study about the guinea pig as an animal, a native of Ecuador Imbabura Andean region, this chapter are determined background, upbringing and development of their meat. Chapter II was conducted market research, deepening both the supply we have in our country, as the potential demand for our chosen market. Chapter III we can find a legal analysis of both the national legislation such as the taking into account international requirements, restrictions, taxes and processes to follow within and outside the country….
El presente proyecto está basado en un orden que facilitará la comprensión de los capítulos estructurados de esta manera su lectura será ágil y entendible. Capítulo I Se hace un estudio general acerca del cuy como animal, originario de la región andina Ecuador - Imbabura, en este capítulo se determinan antecedentes, crianza y evolución del consumo de su carne. Capítulo II Se realizó un estudio de mercado, profundizando tanto la oferta que tenemos en nuestro país, como la demanda potencial de nuestro mercado elegido. Capítulo III Aquí podemos encontrar un análisis legal, tanto de la normativa nacional, como de la internacional tomando en cuenta requisitos, restricciones, impuestos y procesos a seguir dentro y fuera del país….

Publication Year
2014
Language
spa
Topic
PRODUCTIVIDAD INDUSTRIAL
COMPORTAMIENTO ECONÓMICO
INDUSTRIA-COMERCIO
CARNE
Repository
Repositorio Universidad de las Américas
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http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/3753
Rights
openAccess
License
openAccess