Van Conmigo Catering

 

Authors
Orozco Ávila, Gustavo Daniel
Format
BachelorThesis
Status
publishedVersion
Description

The concept of the company comes after reviewing the special needs of the graphic and production industry for a mobile catering service. The client profile requires a catering company that can move with the entire production unit and service to different locations around the city in a short period of time. The service should have a capacity of 30 to 100 people. In order to achieve all the requirements and necessities the company has created a catering hauling truck that will satisfy the entire cooking process. The mission of Van Conmigo Catering is to provide the highest quality service available in the market. The company takes in consideration the needs of the costumer to create all of the services and products to offer...
El concepto de Van Conmigo Catering se crea al observar una necesidad de la industria gráfica y publicitaria por un servicio de Catering Móvil. Esta Industria necesita que el servicio de catering se pueda desplazar como parte del equipo de producción a diferentes partes de la ciudad en muy corto tiempo y que tenga una capacidad de servicio para un rango de 30 a 100 personas. Para lograr que este servicio se haga una realidad se utilizará un remolque elaborado especialmente para este tipo de servicio con la capacidad de cumplir con todas las necesidades y requerimientos planteados. La misión de Van Conmigo Catering es proporcionar un servicio de la mejor calidad en el mercado, ofreciendo variedad de servicios y productos que son necesarios en el día a día de las actividades del cliente...

Publication Year
2011
Language
spa
Topic
CATERING MÓVIL
ANÁLISIS DE MERCADO
PLANIFICACIÓN ESTRATÉGICA
SERVICIO DE ALIMENTOS
Repository
Repositorio Universidad de las Américas
Get full text
http://dspace.udla.edu.ec/handle/33000/4075
Rights
openAccess
License
openAccess